skip to main
|
skip to sidebar
Vi flyttar till Karlstad
21 februari 2007
Semlan
Så här ska den se ut. Man ska inte snåla på grädden. Bullarna blev väldigt bra – receptet kommer från Jenny Åkerströms
Prinsessornas nya kokbok
(1948). och hemligheten är att ta vatten i stället för mjölk som degvätska (sant!).
0 kommentarer:
Skriv kommentar
Senare inlägg
Tidigare inlägg
Hem
RSS-flöde:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Länkar
Våra böcker och skivor
Tradera
Auktionsverket på Hammarö
Ämnesord
Hanna Larssons konditori
(4)
Hemmets vård
(14)
Karlstad
(10)
Kompisar
(6)
Kultur
(7)
Maskiner och apparater
(3)
Mat och bak
(12)
Omvårdnad
(7)
Trädgård
(8)
Utflykter
(15)
Världen utanför
(13)
Äldre inlägg
▼
2007
(17)
►
mars
(4)
▼
februari
(8)
Tårtprov
Bokrea
Olyckligtvis hade buketten med rosor och freesia r...
Stenebyskolan revisited
Semlan
Ett väldans oliv
Tips till Italien
Publicerad!
►
januari
(5)
►
2006
(58)
►
december
(6)
►
november
(9)
►
oktober
(2)
►
september
(6)
►
augusti
(11)
►
juli
(8)
►
juni
(14)
►
februari
(2)
0 kommentarer:
Skriv kommentar